Kinderfeestje in combinatie met het maken van je eigen tosti! Leuk versierde tafel, presentje voor de jarige. Diverse broodkeuze, vleeswaren, kaas en groente, ook zoetigheid en banaan. Onbeperkt ranja. € 7,50 p.p. Check de website van The Celebrate Factory voor het aanbod aan kinderfeestjes!

      

VERJAARDAGSFEEST MET TOSTI
Speel een (kinder)escaperoom of 1 uur VR en ga voor- of achteraf bij de Tostikamer je eigen tosti maken en eten! ( di t/m vr voor 6 tot 8 pers.) € 19,50 p.p.

     

Onze zoete verleidingen bij de koffie worden gemaakt door het Zoete Zusje! Homebaked taartjes die met liefde worden gemaakt, als je dit eenmaal hebt geproefd, wil je  nooit mee anders! Naast het aanbod bij ons in de Tostikamer kan je het Zoete Zusje ook benaderen voor zoete tafels, bruiloftstaarten ed.

      

Bij een lekkere tosti of taartje hoort natuurlijk een goed kopje koffie! Onze koffiebrander is Nordkapp Coffee uit Utrecht. Met hun koffie maken wij een Americano, Cappuccino, Espresso, Flat White, Koffie Verkeerd, Long Black en diverse Latte’s voor je.

     

Bij tosti’s denk je aan kaas, veel kaas! Onze kaas halen wij bij Kaashandel Slokker, ook wel Daalderkaas genoemd in de volksmond. Vers, kwalitatief sterk en een uitstekende service!
Zonder brood geen tosti! Onze vloerbroden, speltbroden en het brood van de dag halen wij iedere dag bij ’t Haverland.

   

Naast je tosti wil je natuurlijk genieten van een lekkere cappuccino! Onze verse melk halen wij bij Albert Heijn in de Passage, wij bereiden onze koffie met melk met de biologische melk van AH. Daarnaast halen we onze houdbare inkoop bij hen!

   

Leena Blom, we zouden haar eigenlijk onze huiskunstenares willen noemen. Onze fantastische muur is door geschilderd en onlangs heeft ze nog een wand aangekleed met een krijttekening. Leena schildert enorm mooie schilderingen en we adviseren je even op haar Instagram pagina te kijken.

  

Voor ieder wat wils! De Tostikamer is voor iedereen en daarom halen we ons vlees bij Tanger. Halal en met een fijne service.

Anne Sophie tekent voor ons de tosti van de maand uit! Pietje Illustraties kan je inzetten voor raamschilderingen, muurschilderingen en ze verkoopt diverse artikelen in de webshop

  

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag van 10.30 tot 17.00
  • Dinsdag t/m Zaterdag van 08:30 tot 17:00
  • Zondag van 10.30 tot 17.00

De Tostikamer  |  Tuinstraat 14  |  3901 RB  |  Veenendaal  |  0318-769224  |  info@destostikamer.nl   |  Social Media      

Menu